Annonser från BloggPartner

Min polska dagbok: Dag 6

Hej alla läsare!

''Jag hittade även ett par väldigt snygga trosor till mig och en sjukt snygg chucky tröja från New Yorker.''



Dag 6 22/12 var en onsdag och det var dags att handla de sista julklapparna. Jag och mamma åkte till Silesia och det var galet mycket folk där, vilket får mig att må ganska illa. För mycket trängsel, värme och folk klarar jag inte av eller ja bara om jag är full, men just då var jag inte det. Jag hittade lite saker till mig själv också, jag köpte en polsk tecknad serie som jag tittade på när jag var liten, Koziolek Matolek. Den handlar om en get som försöker hitta ett speciellt ställe där alla getter bor och under sin resa så besöker han knasiga ställen.

Jag hittade även ett par väldigt snygga trosor till mig och en sjukt snygg chucky tröja från New Yorker. Jag köpte en tröja till mig och en tröja till min pojkvän. Jag köpte även ett par snygga örhängen till min mamma i julklapp. Mamma var någonannanstans för jag visste att hon letade efter julklappar till mig också så jag passade på att kolla i lite fler affärer, men hittade ingenting speciellt.

Har ni sett Koziolek Matolek?


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Aficionadon

Syftar du på den tecknade tröjan av Chucky? Som dom även gjort flera versioner av (Jason, Pinhead, Freddy etc)? Fick en sån av min sambo i somras faktiskt, skitkul grej att ha på sig!

2011-01-14 @ 14:15:58
URL: http://aficionadon.blogg.se/
Postat av: Trash is king!

Nostalgi! Brukade kolla på det hemma hos min mormor i Polen på 80-talet. Även Bolek i Lolek var en favorit..

2011-01-17 @ 14:14:51
URL: http://www.trashisking.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0