Annonser från BloggPartner

Roger Corman

Masque of the red death är den senaste Roger Corman filmen som jag har sett och jag blev återigen inte besviken. Anslaget tog nästan andan ur mig, för att den är väldigt vacker. Corman är bra på att använda fina och vackra miljöer i sina filmer och lyckas alltid med snygga foton. Vincent Price har även huvudrollerna i alla jag har sett hittills och det är awesome! Han gör rollerna väldigt bra och det känns trovärdigt. De andra Roger Corman filmerna som jag har sett är The Pit and the pendulum, The Raven och The Fall of the house of Usher.
The Pit and the pendulum
är min favorit hittills och där är min favoritskådespelerska med, Barbara Steele och jag fick en wow upplevelse när jag såg den filmen, den är en solklar femma, de andra utav hans filmer är fyror och starka fyror. The Raven är mycket mer komisk än dem andra, vilket inte stör mig, men många har irriterad sig på det. Edgar Allan Poe har alltid varit en utav mina favoritförfattare och därför är det inte så konstigt varför jag gillar Roger Cormans filmer så mycket. Den första Poe berättelsen jag läste var nog The Black Cat och jag har sett ganska många olika versioner utav den och vissa har varit besvikelser, men Masters of horror : Black Cat är nog den bästa jag har sett och Jeffrey Combs gör rollen som Poe väldigt bra.



Placebohoe

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Caroline

Javisst :) Tycker inte det är så många som skriver om film faktiskt :)

2009-11-19 @ 14:01:42
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Lina

Din blogg kommer jag hålla koll på! För jag ser ju att du med skriver en hel del om film, och sånt gillar jag!

2009-11-19 @ 16:45:14
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hm, det varierar faktiskt. Men nåt som alltid funkar för min del är skräck eller tjejfilmer, och då ska det helst vara tjejfilmer i form av komedier :) Själv då? :)

2009-11-19 @ 18:25:30
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv: Ska förmodligen se en film senare ikväll, om inget annat kommer ivägen :) Får se vad det blir :)

2009-11-19 @ 18:26:19
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Slakob

håller med dig om Roger Cormans filmer! man bara måste älska Edgar Allan Poe! och the pit and the pendulum var sjukt bra :P

vincent price och jeffrey combs kan bara vara = win...haha jag älskar det här inlägget! :P

kram och Grattis hattifnatt! :D

2009-11-21 @ 03:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0